Welkom

Geachte bezoeker,

Deze site is bedoeld om U een inzicht te verschaffen in de kerntaken van onze dienst Stomatologie-MKA (Mond- Kaak- en Aangezichtschirurgie). Naast 2 mond -kaak- en aangezichtschirurgen en 1 stomatoloog is ook één tandarts-narcodontiste werkzaam binnen ons department. Opererend vanuit 2 regionale ziekenhuizen bestrijken wij de uitgestrekte Belgische Westhoek- en Westkust, alsook een gebied ten zuiden van de taalgrens. Het Jan Yperman Ziekenhuis is een middelgroot en ultramodern ziekenhuis met een capaciteit van een vijfhondertal bedden. Ook de Sint-Augustinuskliniek te Veurne werd recent aan een aantal grondige renovaties onderworpen en telt nu meer dan 250 bedden.

Momenteel maakt een collateraal akkoord met de Noord-Franse regio bovendien de behandeling van zijn bewoners mogelijk hetgeen ongetwijfeld nieuwe toekomstperspectieven opent.

Wij bieden het volledige scala aan van enerzijds de meer beperkte dento-alveolaire en anderzijds ook de meer uitgebreide maxillo-faciale chirurgie, waarbij wij vooral focussen op implantologie, orthognatische en pre-prothetische correcties. Daarnaast behandelen wij ook de aangezichtsfrakturen en pathologie van de speekselklieren. Voor de oncologische behandelingen heeft onze dienst een nauwe samenwerking met de departementen Medische Oncologie, Neus- Keel- en Oorheelkunde en Plastisch-Reconstructieve Heelkunde.

Ons motto is 'goed behandelen vereist teamwork' hetgeen zich vertaalt in een nauwe samenwerking met tandartsen, orthodontisten, parodontologen en huisartsen.

Het team van MKA Centrum

Ziekenhuizen »

Jan Yperman Ziekenhuis Ieper Ziekenhuis Veurne

Login voor professionelen »